30ο Καβάλα Οπεν 2021

Ολοκληρώθηκε το 30ο Όπεν τουρνουά της Καβάλας με συμμετοχή σε τρία  γκρούπ δυναμικότητας σχεδόν 300 αθλητών και αθλητριών ,φανερά αυξημένη η διάθεση για σκάκι otb μετά από ένα και επιπλέον χρόνο σκακιστικής απραξίας !

Δύο χώροι χρειάστηκαν για να τηρηθούν τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου  ,στο αγωνιστικό κομμάτι  καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές των συλλόγων μας ,στο Α’ γκρούπ 5η-6η θέση για το GM Μαστροβασίλη Α με 6.5/9

4/9 και +113 για το Τσαρσιταλίδη Χρήστο

στο Β γκρούπ 6/9 και +163 για το Σκόδρα Κ

ενώ νικήτρια στο Γ γκρούπ αναδείχθηκε η Τριβέλλα Μ από την Ακαδημία Γ. Ιωακειμίδης .

Demchenko και Chandra νικητές στο 30ο Διεθνές Τουρνουά της Καβάλας | Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας (chesskavala.gr)

Σκακιστικές Εκδηλώσεις στη Λέσβο Ιούλης και Αύγουστος 2021

Σιμουλτανέ πραγματοποίησε ο GM και εκλέκτορας της Εθνικής Γυναικών Θάνος Μαστροβασίλης στη Πέτρα 24/7  και τη Μήθυμνα 25/7  ενώ ακολούθησε σιμουλτανέ στη Καλλονή 7/8 ( στη γνωστή γιορτή της σαρδέλας) της ΙΜ  Jolanta Zawadzka , μέλος της Εθνικής Πολωνίας και της ΕΣΘ & του GM Δημήτρη Μαστροβασίλη , μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Τις εκδηλώσεις στήριξε η τοπική αυτοδιοίκηση Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με τον σύλλογο σκάκι Αριστοτέλης αλλά και την ΕΣΘ .

Σημαντικοί αρωγοί τοπικοί φορείς αλλά και τα ξενοδοχεία Malemi ,Kalloni Bay .Τους ευχαριστούμε όλους και ευελπιστούμε η προσπάθεια αυτή να δυναμώσει και να αποφέρει σκακιστικούς και πολιτιστικούς καρπούς στο όμορφο νησί μας !

Στα κάτωθι links μπορείτε να δείτε τις εκδηλώσεις :

https://www.facebook.com/itvpetra/posts/3034062686839804

Τουρνουά σκάκι στη Σκάλα Καλλονής | StoNisi.gr