1ο Υβριδικό Πόλεων u1800 21&22/10/23

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Ομαδικό Υβριδικό Πόλεων u1800 το Σαββατοκύριακο 21&22/10 μέσω της πλατφόρμας tornelo .

Διοργανωτής ο υποφαινόμενος σε συνεργασία με μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που έπραξαν τα μέγιστα ώστε να υλοποιηθεί η ιδέα αυτή για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Κύπρο . Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Κεραμιώτη Μιχάλη & Καραλή Τ για τη πολύτιμη τεχνική τους στήριξη , επίσης τους υπεύθυνους των οκτώ (8) ομάδων που έλαβαν μέρος στο φιλόδοξο αυτό εγχείρημα που εύχομαι  να δυναμώσει και αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Η τελική βαθμολογία μετά από (5)  πέντε ιδιαίτερα μαχητικούς γύρους :

Chess-Results Server Chess-results.com – 1ο Υβριδικό Κύπελλο Πόλεων 2023 U1800

Final Ranking after 5 Rounds

Rk. SNo FED Team Games   +   =   –
1 2 GRE
ΟΑΑ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” 5 4 0 1
2 6 CYP
SIMBA Trainers 5 4 0 1
3 3 GRE
ΣΟ ΔΡΑΜΑΣ 5 3 0 2
4 1 GRE
Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5 3 0 2
5 5 GRE
ΣΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μικτή) 5 2 1 2
6 7 GRE
ΣΚΑΚ. ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ 5 2 0 3
7 4 GRE
ΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΧΙΟΥ 5 0 2 3
8 8 GRE
ΜΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ ΧΙΟΥ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ”Ο ΦΑΡΟΣ 5 0 1 4

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα από το Ηράκλειο Κρήτης ,προπονητής και υπεύθυνος ο Εμμανουηλίδης Κώστας ,συγχαρητήρια Κώστα για τη προσπάθεια και το έργο σου, αποτελεί σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια !

Δεύτερη η ανερχόμενη ομάδα από τη Λευκωσία της Κύπρου, με άψογη τεχνική κατάρτιση ο Mark Bryan αναπτύσσει το σκάκι στη Κύπρο !

Τρίτη η ομάδα της Δράμας ,η πολυετή προσπάθεια από τον Δερμιτζόγλου Χρ που ετοιμάζεται να αναλάβει και το Πανελλήνιο u20 για το 2024 , δίνει καρπούς , είναι σημαντικό η επαρχία να αναλάβει δράσεις και να αναπτυχθεί !

Στη 4η και 5η θέση οι ομάδες της Αθήνας με τους Ντουντανιώτη Δημήτρη και Μιχαηλίδη Ανέστη , έμπειρους διοργανωτές και προπονητές , τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους .

Στην 6η θέση η νεόκτιστη ομάδα της Ιωνίας από τη Θεσνικη μια  ελπιδοφόρα  προσπάθεια του έμπειρου διαιτητή Γεροντόπουλου Μ .

Η δυτική Θεσνικη μπορεί να γίνει ο νέος πυλώνας ανάπτυξης στη πόλη μας .

Στην 7η &8η θέση οι ομάδες από τη Χίο ,η  όρεξη και μεράκι που έχουν για το σκάκι δίνει ελπίδες για το μέλλον ,οι Ραπτοπούλου Μ & Ακρατοπούλου Π έκαναν εξαιρετική προσπάθεια και ευχόμαστε να ριζώσει το σκάκι στο όμορφο νησί της Χίου ,χαρά μας να βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε όλες τις δράσεις τους !

Το τουρνουά αυτό πρωταρχικό στόχο είχε να κερδίσουν εμπειρίες οι ακριτικές μας ομάδες και αθλητές που στερούνται ευκαιριών ,σημασία έχει  η συμμετοχή και όχι τόσο η τελική κατάταξη .

Τέλος θα ήθελα να το αφιερώσω στη μνήμη του πατέρα μου Μαστροβασίλη Γαβριήλ που προσέφερε  τα μέγιστα ώστε να διαδοθεί και να αναπτυχθεί το σκάκι στη Θεσνικη αλλά και στη Β. Ελλάδα , με αυτή τη δράση αγκαλιάζουμε όλο τον Ελληνισμό και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε ανοικτούς διαύλους συνεργασίας και επικοινωνίας .

Σε επόμενη ανάρτηση θα έχουμε και φωτογραφικό υλικό !

Ο διευθυντής  αγώνων

GM Μαστροβασίλης Θ